DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

La societat realitza la gestió administrativa i tècnica del servei d’aigua.

La gestió administrativa comprèn la realització de les activitats necessàries per dur a terme la direcció del servei, la gestió econòmica i la gestió dels clients.

La gestió tècnica comprèn la captació, la potabilització, el control, l’enmagatzematge, la distribució i la comercialització de l’aigua potable així com els treballs de manteniment i reparació de les instal.lacions. Aquests treballs garanteixen la bona distribució i la qualitat sanitària de l’aigua municipal.

Igualment es realitza el control i el manteniment de les instal.lacions de distribució de l’aigua termal a les fonts i safareigs públics i de les de l’aigua de reg.

L’àmbit de la prestació del servei és el format per el Nucli Urbà de Caldes de Montbui i les urbanitzacions de Can Valls, Torre Negrell, Els Saulons, Font dels Enamorats, Can Maspons i El Farell-Sant Sebastià de Montmajor, els polígons industrials La Borda i El Pinatar, i els despoblats situats a les zones de Les Serres, Can Cararac, Paratge L’Arca i Els Passants.

 • TARIFES I PREUS

  pdf
  TAXA PEL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA

  pdf
  ESCOMESES I SERVEI D’AIGUA

  pdf
  PREUS TARIFA DE L’AIGUA

 • DOCUMENTACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ

  pdf
  DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • REGLAMENTS, NORMES I ESQUEMES

  pdf
  CODI TÈCNIC HS4

  pdf
  ESQUEMA ARMARIS EXTERIORS

  pdf
  ESQUEMA BATERIES INTERIORS

  pdf
  ESQUEMA CONTRA INCENDIS

  pdf
  REGLAMENT DE PRESTACIÓ DEL SERVEI

 • MESURES D’ESTALVI

  pdf
  ESTALVIEM L’AIGUA